Ny brændeovn – Vi tilbyder salg af brændeovne på Fyn

 

Kontakt os om salg af brændeovne på Fyn

Overvejer du at investere i en ny brændeovn til hjemmet eller firmaet?

Hos Skårup Smedie tæt ved Assens på Fyn har vi et stort udvalg af brændeovne.

Du kan kontakte Skårup Smedie på tlf. 64 77 10 30 - 21 45 37 93

eller på email her, for mere information om vores priser og tilbud på brændeovne.

Hvor stor en brændeovn skal man vælge?

Når man skal kigge på brændeovne og finde den rigtige, er det vigtigt at vælge en brændeovn ud fra husets størrelse og indretning.
Det kan godt lade sig gøre, at opvarme et helt hus med en enkelt brændeovn, hvis huset vel at mærke, er isoleret ordentligt.
Ifølge miljøstyrelsen er det vigtigt, at man ikke køber en brændeovn der er for stor, da den dermed vil kunne skabe for meget varme i huset.

 

Placering af brændeovn - Hvor placerer man typisk brændeovne?

Brændeovne skal som udgangspunkt altid placeres centralt i huset, da dette giver den bedste fordeling af varmen. På den måde får du også størst glæde af konvektionsvarmen fra brændeovnen.

Det er bedst at placere en brændeovn så tæt på midten af huset som muligt, da du derved tit kan undgå at føre den igennem spær og rygning. Samtidig kommer skorstenen også så tæt på tagrygningen som muligt ved udgangen i taget.

Hvis du vælger at placere din brændeovn op ad en brændbar væg, er der nogle generelle afstandskrav du skal tage hensyn til.

Du kan kontakte os her for mere information omkring disse afstandskrav.

Hos Skårup Smedie i Haarby på Fyn tilbyder vi både at montere brændeovne på din eksisterende skorsten, samt montering af brændeovne i en ny og komplet skorstensløsning. På den måde er du ikke afhængig af, at du skal have en eksisterende skorsten i dit hus for, at du kan få opsat en brændeovn.

Komplet skorstensløsning eller montering på eksisterende skorsten

 

Termatech TT1Z   6995.-

Termatech TT1Z

TT1Z er en ener. Modsat de øvrige serier, som typisk består af flere varianter, findes der kun én TT1Z. Klassisk lille brændeovn med rene linjer, som giver den et kantet look. Tidløs brændeovnsdesign på den fede måde.

Som på de øvrige modeller er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Samtidig placerer den lille brændeovn sig inden for kategorien mini brændeovne. Den har et fint brændkammer, let tilgængelig askeskuffe, diskret placeret luftregulator og plads til brænde. Ovnens funktion og design passer perfekt ind i en minimalistisk indretning i en moderne lejlighed eller et klassisk sommerhus, hvor designet helst ikke skal gå af mode, og hvor en lille brændeovn passer bedst til indretningen.

Brænder lige så flot som andre brændeovne til væsentligt højere priser og nem betjening.

Ring og Hør Nærmere for priser på opsætning.

 

Termatech TT20R - 7995,00

Termatech TT20R

TermaTech TT20 er en ovnserie, der kombinerer den bedste betjeningskomfort, den højeste produktkvalitet og det stilrene skandinaviske design.

Og så er der prisen. Vi har designet TT20 til at være en rigtig folkeovn, der hører til markedets absolut bedste ovne til prisen. Ovnene opfylder naturligvis de seneste – og skrappeste europæiske godkendelseskrav.Virkningsgraden er endda over 83 %.

8 varianter – alle designet med omhu og produceret i gedigen kvalitet.

Vælg mellem lige eller afrundede stålsider, fedtstensbeklædning med lige eller runde sider eller den flotte sandsten. Hvis du senere ønsker at give din ovn et nyt udtryk, kan du selv udskifte stålbeklædningen med fedtsten eller sandsten. Alle TT20 modeller kan tilsluttes skorstenen bagud eller oven ud. Håndtaget er ventileret, og dets placering gør, at det altid er køligt, så du undgår at brænde fingrene. Askeskuffen er stor og nem at komme til, når den en sjælden gang skal tømmes. Der medfølger et låg, så du kan bære asken sikkert ud. Støbejern i bunden og i lågens ramme betyder lang levetid og stabilitet. Det dybe brændkammer sikrer, at det er flammerne, der er i centrum, og samtidig minimeres risikoen for at gløder og aske falder ud.

 

Termatech TT21R   8995.-

Termatech TT21R

TT21 er ovnserien, der opfylder alle ønsker og krav, som den moderne forbruger kan ønske sig. Nem betjening og lækre støbejernsdetaljer pakket ind i et stilrent og tidsløst skandinavisk design – alt sammen til en meget fornuftig pris.

Vælg mellem 2 forskellige varianter – med eller uden fedtsten. Du kan tilføje detaljer som varmelagring, formskåret glasgulvplade eller brændefagslåge med indbygget pejsesæt. Det elegante lågehåndtag forstærker de rene designlinjer. Kombineret med den unikke lukkemekaniske i støbejernslågen, der fungerer vha. varmebestandige magneter, garanterer det for optimal betjeningskomfort og lang levetid. Forbrændingen styres let vha. det diskrete reguleringshåndtag, der er placeret under støbejernslågen, og den store askeskuffe med tilhørende låg gør det nemt og renligt at bære asken ud, når den en sjælden gang skal tømmes.

Brændkammerets dybde giver en god og flot forbrænding, samtidig med at det skaber mulighed for et stort glødelag og modvirker asken i at hvirvle ud.

 

Termatech TT22HS 15995,00

Termatech TT22HS

 

TT22HS byder på alt det bedste fra brændeovnens verden. Den er smuk og elegant, og det er et fantastisk varmemøbel, der pryder, hvor end den får plads.

TermaTech brændeovnen er beklædt med fedtsten som bevirker at varmen fra ovnen lagres i mange timer og ligeledes afgives langsommere, end du kender det fra almindelige stål eller støbejernsovne. Brændkammer 57 cm. Opvarmer 40-160 kvm.

• Friskluft tilslutning
• Konvektionssystem
• Rudeskyl
• Askeskuffe
• Reguleringshåndtag

 

Termatech TT30GS - 14.995,00

Termatech TT30GS

Slankt og tidsløst look i støbejern

TT30 er en serie for rigtige ildsjæle. Låger, top og brændkammer er udført i støbejern, et yderst kraftfuldt materiale, der giver ovnen et solidt udtryk. Ovnen er hertil slankere end mange af vores øvrige modeller, hvilket gør den let trods det solide materialevalg. Designmæssigt har vi forsøgt at skabe en ovn med kant. Enkel, men elegant. Lågens og toppens karakteristiske indadgående linjer sætter fokus på flammebilledet, og det lækre aluminiumshåndtag fuldender ovnens look.

Isoleringsmaterialets lodrette linjer understreger ydermere enkeltheden i det tidstypiske slanke skandinaviske design. Støbejernslågen lukkes ved hjælp af to magneter, hvilket betyder at alle bevægelige sliddele er undladt i lukkemekanismen. Let betjening er endvidere et must, og reguleringshåndtaget, der styrer al lufttilførsel, er derfor placeret mellem låge og brændefag, så det let kan betjenes. Ruden er udstyret med et effektivt ”rudeskyl”, der fører forbrændingsluften ned over ruden, således soddannelse minimeres, og det fantastiske flammebillede bevares. Ydermere er TT30 serien som standard udrustet med en friskluft studs, hvorved frisk forbrændingsluft kan tilsluttes direkte til ovnens luftkanal. Dette er ofte  nødvendigt i moderne og nye boliger, der er godt isoleret og lufttætte.