Træpilleovne – pilleovn / pillebrændeovn til gode priser på Fyn

 

 

 

 

 

 


 ​​​​​​

 

Kontakt os for salg af træpilleovn på Fyn

Ønsker du en pris eller et tilbud på en træpilleovn,

har du spørgsmål til en bestemt træpilleovn,

eller har du bare lyst til at vide mere om disse miljøvenlige pilleovne,

så kan vi kontaktes på tlf. 64 77 10 30 - 21 45 37 93

Du kan også skrive til os på email her

 

MCZ EGO 3.0 - 19.995,00

 

 

MCZ EGO 3.0 har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW. MCZ EGO 3.0 leveres med det patenterede active+for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

 

 

MCZ MUSA 3.0 - 24.295,00

 

MCZ MUSA 3.0 har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 10,0 kW. MCZ MUSA 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.
Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

Active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat

 

MCZ CLUB 3.0 - 26.695,00

 

MCZ CLUB 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn. Alle active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat, og pilleovnens rumblæser kan let styres individuelt og helt slukkes med denne fjernbetjening. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

MCZ CUTE - 24.995,00

 

MCZ CUTE Denne model er en af de nye MCZ 2013 modeller, der sætter nye standarder for pilleovnsbranchen generelt. Der findes ganske enkelt ikke pilleovne der kan matche lydniveau, flamme og topafgangskonstruktion på denne serie. Se også MCZ TRAY og MCZ THEMA for flere spændende modeller i serien.

Indbygget topafgang

Denne model er gjort i et klassisk nutidigt design. Den indbyggede topafgang er en stor fordel på det danske marked, idet den nemmere vil passe ind i konstruktionen ved udskiftning af en eksisterende brændeovn med topafgang. Den reducerede højde på 80 cm hjælper yderligere hertil.
Modsat de øvrige topafgangsmodeller på markedet, er topafgangen indbygget i pilleovnens konstruktion. Det gør, at den kan komme tættere på væggen og at ovnen generelt har et mere minimalistisk udtryk.

 

 

MCZ DECO - 29.995,00

 

MCZ DECO Lavet i klassisk støbejern

Siderne og brændkammeret på MCZ DECO er lavet i støbejern, som giver rigtig god holdbarhed og en tung kvalitetsfornemmelse.

Lydsvag funktion

Denne brændeovn til piller leveres med active+ hvor fjernbetjeningen giver fuld kontrol over driften og giver mulighed for at slukke for rumblæseren og overgå til konvektionsvarme når man ønsker en helt lydsvag drift. MCZ har udviklet denne funktion der er unik på markedet.

Med denne ovn er intentionen at ramme den “hygge” som traditionelle brændeovne giver. Udover det forbedrede lydniveau, er der kræset om flammen idet brændskålen er gjort bredere. Flammen bliver derved mere lig det man oplever ved brændeovne.

Du kan tilkøbe et WI-FI kit så du har fuld kontrol over din ovn udenfor dit hjem. Tænd og sluk når du vil, så der altid er varmt når du kommer hjem.

MCZ HALO UP - 27.495,00

 

MCZ HALO UP! har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW. MCZ HALO UP! leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge. Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn. Som noget helt nyt suppleres active+ med MCZ’s eget nyudviklede styresystem, maestro.
Kort fortalt betyder maestro, at man nu styrer sin pilleovn 100% med sin smartphone. 

 

MCZ Berg fra Arco - 45.595

 

Om BERG fra ARCO. Indmad ligesom MCZ

ARCO er MCZ’s nye produklinie med fedtsten. Teknikken er den man kender fra MCZ pilleovne, men den får en tand ekstra på designsiden, hvor den smukke fedtsten gør den meget attraktiv.

Kraftig ventilation

Pilleovnen Mountain er kendetegnet ved det moderne design og en særdeles kraftig ventilation, hvor huset kan opvarmes meget hurtigt og effektivt. Det er muligt at slukke rumblæseren med funktionen No-Air.

Miljøvenlig

Hertil kommer, at denne ovn allerede opfylder det miljøvenlige ECO Design-direktiv 2022 i henhold til emissioner og miljøpåvirkning.

 

 

MCZ Maria Sofia fra Sergio Leoni - 59.995,00

 

 

Maria Sofia er en pilleovn under mærket Sergio Leoni. Dette er MCZ’s top-serie og er kendt for et meget unikt, elegant og nærmest pompøst design for liebhaveren der tør og vil skille sig ud. Således leveres MARIA SOFIA med håndlavede matte kakler og poleret metaldetaljer.Teknikken er den man kender fra MCZ pilleovne. Maria Sofia er altså en air -model, hvilket vil siges, at den leverer varmen i det rum den befinder sig i.

Den håndlavede keramik forstærker sensualiteten med en juvelstruktur, hvor lyset brydes med en iriserende virkning.
En minimal og arketypisk form er blevet valgt, nemlig rund, men pyntet med metalindsatser (forniklet stål eller messing).

Maria Sofia har et ældre ydre, men er ung indvendig – praktisk og ideel kakkelovn til det moderne tempo i livet.Flammen er stor og fornøjelig, og varmer krop og sind takket være dens høje og dybe brændkammer. Endelig sikrer Maria Sofia topopvarmning med ekstrem ren og effektiv forbrænding.

Den fås i følgende kombinationer: sort/nikkel, sort/messing, hvid/nikkel eller sort/messing.

 

Fordele ved at opvarme med en pilleovn – pillebrændeovn

Hvis du ønsker at investere i en ny træpilleovn til hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, så er Skårup Smedie Ved Assens på Fyn et oplagt sted at handle. Vi har et stort udvalg af kvalitets pilleovne / pillebrændeovn fra bl.a. det italienske mærke MCZ.

Der kan være store fordele ved at vælge en pillebrændeovn. Med en pillebrændeovn kan du bl.a. selv regulere rumtemperaturen. Med de mere avancerede pillebrændeovne, kan du endda selv regulere rumtemperaturen i løbet af hele dagen, bl.a. ved brug af din mobiltelefon.
Udover at være praktiske er en pillebrændeovn også yderst økonomiske og CO2 venlige. Nogle pillebrændeovne bliver f.eks. leveret med et system, hvor ovnen selv sørger for, at den opnår en optimal forbrænding. På den måde sparer du både på CO2 udslippet samt mængden af træpiller.
En fuld påfyldt pillebrændeovn kan typisk række i op til 2 døgn ( alt efter antallet af kvadratmeter den skal opvarme).

 

Salg af MCZ pilleovne på Fyn

Vi tilbyder, hos Skårup Smedie på Fyn, både at montere din pilleovn på din eksisterende skorsten, ligesom vi også tilbyder at montere din nye pilleovn med en komplet skorstensløsning.
En komplet skorstensløsning betyder, at vi opfører en skorsten (muret skorsten eller stålskorsten) det mest hensigtsmæssige sted i dit hus, som vi derefter monterer din nye pilleovn på.
Det bedste sted at placere en pillebrændeovn er typisk et centralt sted i huset, da varmen derved fordeles bedst ud i husets forskellige rum.

MCZ er en italiensk producent af pilleovne. MCZ producerer mere end 200.000 pilleovne om året, og er dermed Europas førende producent af pilleovne.
Med en MCZ pilleovn er du sikker på, at du får en pilleovn som overholder de moderne kvalitetskrav, og alle pilleovne bliver selvfølgelig leveret med godkendte prøvningsattester.
MCZ pilleovne fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvilket du også kan se i vores udstilling i Hårby på Fyn, som er Åben after aftale.

 

MCZ Amy

MCZ Berg Arco

MCZ Star 3.0

MCZ Cute

MCZ Deco

MCZ Ego 2.0

 

MCZ Ego 3.0

MCZ Halo Up

MCZ Maria Sofia

MCZ Musa

MCZ Musa 3.0

MCZ Thema

Ring til os på 6477 1030 og hør nærmere

MCZ Berg Arco

 

MCZ Club 3.0

Mcz Cute

MCZ Deco

MCZ Ego 3.0

MCZ Halo Up

MCZ Maria Sofia Sergio Leoni

MCZ Musa