Brændefyr

 

Hos Skårup Smedie nær Assens på Fyn forhandler og installerer vi bl.a. Atmos brændefyr og brænde kedel samt Baxi kedel. Vi forhandler også Denviro akkumuleringsbeholdere.

 

Et brændefyr er et godt økonomisk og miljømæssigt alternativ til et oliefyr eller gasfyr.
Kravene fra 2007 til brændefyr kræver at et nyt brændefyringsanlæg i dag, skal installeres med akkumuleringstank og at kedlen skal være en "forgasningskedel".

Det vil sige en kedel der forbrænder røggasserne med en højere temperatur end den tidligere konventionelle underforbrændingskedel.

 

Brændefyr kombineret med solvarme


Et brændefyr er også en god løsning i samarbejde med solvarme, da denne kombination med brændefyr og solvarme kan give gode økonomiske besparelser.

Baxi

Baxi brændefyr / kedel

 

Baxi har igennem mange årtier været kendt for deres høje kvalitet indenfor brændefyr og kedler, og er derfor også blandt de førende producenter i verden af brændefyr og kedler.
Med et Baxi brændefyr til fastbrændsel får du et yderst effektivt brændefyr som ligesom Atmos fyret, også har en meget høj virkningsgrad.

Den bedste forbrænding i brændefyr fås ved tørt brænde (Max. 20% vandindhold) som er savet i hele længder.

 

Du kan kontakte os her eller på tlf. 64 77 10 30, hvis du ønsker at vide mere om vores brændefyr og kedler, eller vores mere specielle Atmos kombifyr.

Kontakt Skårup Smedie på Fyn angående brændefyr, kedler eller kombifyr

Atmos brændefyr/kedel samt kombifyr

Atmos brændefyr / kedel samt kombifyr

 

Atmos tilbyder brændefyr og kedler i høj kvalitet, der samtidig er nemme at betjene, selv for folk der ikke har den store tekniske snilde.
Med et Atmos brændefyr får du også et brændefyr med en meget høj virkningsgrad, hvilket er med til at gøre din brændefyring så miljøvenlig som muligt.
Udover almindelige brændefyr og kedler, tilbyder Atmos også muligheden for, at købe et kombifyr / kombikedel, hvor det er muligt at fyre med både almindeligt træ (fastbrændsel) samt træpiller.

Atmos Denviro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forside   WebShop   Brugt