Varmepumpe Luft til Luft- og Luft til Vand

 

Vælund luft


Går du med tanker om at få installeret en luft til luft- eller luft til vand varmepumpe i dit hjem eller i din virksomhed? Så er en pumpe fra Vølund eller Toshiba det oplagte valg.

Varmepumper fra både Vølund og Toshiba er lavet af bedste kvalitet, og har en høj ydeevne, hvilket betyder at du får det mest optimale ud af din pumpe.

 

Vælund nibe aria luft - luft

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe består primært af 2 moduler – et modul til udenfor og et modul til indenfor.
Udendørs modulet fungerer således, at det tager varmen fra luften udenfor og transporterer den ind i huset, hvor indendørs modulet derefter fordeler varmen rundt i hele huset.

Selvom det kan lyde som om, at en varmepumpe dermed kun kan bruges når det er varmt udenfor, er dette ikke tilfældet. Så længe temperaturen udenfor ikke er mere end minus 20 grader, vil der altid være en vis mængde naturlig varme i luften, som din luft til luft varmpumpe dermed kan udnytte.

Udover at kunne udnytte varmen fra luften udenfor til at opvarme huset, kan en luft til luft varmepumpe også vendes så den, når det er meget varmt om sommeren, i stedet kan bruges som et aircondition anlæg.

Luft til luft varmepumper bruges typisk til mindre huse eller sommerhuse da de ikke opvarmer lige så effektivt som en luft til vand varmepumpe, og de ikke kan kobles på centralvarme anlægget.

Kontakt os her for mere information.

 

 

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer på samme måde som en luft til luft varmepumpe, forskellen er dog, at en luft til vand varmepumpe, kan kobles på centralvarme anlægget i huset.
Dette betyder, at du med en luft til vand varmepumpe, får mulighed for at bruge den som primær varmekilde i dit hus. Dette kræver dog, at dit hus er renoveret med en god effektiv isolering eller, at dit hus er helt nybygget, og derfor også isoleret efter gældende isoleringskrav.
Der kan typisk være mange penge at spare ved at skifte eksempelvis sit oliefyr ud med en ny luft til vand varmepumpe.

 

Vælund Nibe

Kontakt os her for mere information om luft til vand varmepumper.

Spar penge og skån miljøet med en ny varmepumpe

Energipriserne har igennem de sidste mange år været støt stigende. På grund af dette har varmepumper også indvundet et større marked i de danske hjem. Man siger normalt, at en varmepumpe kan levere helt op til 6 gange så meget varme til huset, i forhold til den mængde energi der bliver brugt til at drive pumpen.
Udover at du kan spare penge på at investere i en varmepumpe, er den også miljøvenlig da den udleder mindre CO2 end visse andre opvarmningskilder.

Kontakt Skårup Smedie på Fyn

Skårup Smedie nær Assens på Fyn kan kontaktes her eller på

62 63 20 28 for mere information om mulighederne for montering af enten en luft til luft- eller luft til vand varmepumpe.

Vølund

Forside