Nyt stokerfyr – pillefyr og kombifyr

 

Hos Skårup Smedie nær Assens på Fyn tilbyder vi både salg og service af pillefyr, kombifyr og stokerfyr fra bl.a. mærkerne Roteq, TwinHeat, Baxi, Vølund, Pellx og Atmos.

 

Twin heat stokerfyr

 

Generelt om stokerfyr og kombifyr:

Har du besluttet dig for et nyt pillefyr, stokerfyr eller kombifyr er der nogle vigtige ting du bør tage højde for inden du investerer:
 

  • Størrelsen af det område som dit stokerfyr eller pillefyr skal opvarme.
  • Det forventede forbrug fra dit pillefyr eller kombifyr i bygningen.
  • Valg af typer brændsel. Skal det være pillefyr med træpiller eller kombifyr til både træpiller og fastbrændsel.
  • Økonomien i forbrændingen.
  • Tilgængelighed til påfyldning af brændsel. Stokerfyr og pillefyr er nemt at påfylde, da du hælder træpiller i en beholder, hvorefter fyret selv forbruger pillerne efter behov.
  • Med et kombifyr har du både muligheden for at fyre med træpiller som ved et pillefyr, men du kan også vælge kombinere din fyring med fastbrændsel. Deraf navnet Kombifyr.
  • Omfanget af arbejdet man selv vil ligge i fyret mht. rengøring og vedligehold. Både pillefyr og kombifyr skal rengøres, og nogle modeller er nemmere at rengøre end andre.

Vølund pillefyr

Vi hjælper dig med dit valg af pillefyr eller kombifyr

Hos Skårup Smedie på Fyn er vi altid klar til at finde en løsning der passer lige netop dig. 
Om det er montering af brænder på en eksisterende kedel, pillefyr eller kombifyr, eller om du har behov for et anlæg til større industri.

 

 

Baxi Pillefyr

Stokerfyr / pillefyr til landbrug

Mange landbrug vælger efterhånden af fyre med et stokerfyr eller pillefyr. Grunden til dette er, at man med et stokerfyr til landbrug, kan holde fokus på det man lever af, nemlig sit landbrug.
Et stokerfyr er nemlig så automatiseret, at det i høj grad kan passe sig selv, så længe der er piller på.
Vi har stor erfaring med salg og service af stokerfyr til landbrug, og vi rådgiver gerne om hvad der passer bedst til netop dit landbrug.
Kontakt os her eller ring på 62 63 20 28 for mere information om stokerfyr til landbrug på Fyn.

 

Autoriseret service af TwinHeat stokerfyr

Vi er certificeret til at udføre autoriseret service af TwinHeat stokerfyr på Fyn, men vi tilbyder også salg og service af stokerfyr og pillefyr fra bl.a. Vølund, Baxi og Pellx samt Atmos stoker og kombifyr. Derudover er vi også leveringsdygtige i salg og service af andre mærker.

Roteq

Roteq 12 Pillefyr

Roteq pillefyr

Roteq 12 Pillefyr fra KS-Bioenergi på langeland har en imponerende 96,1% virkningsgrad, med Specialdesignet snegl som eliminerer smuld i silo. 

Luftflowmåler og roterende herd med underforbrænding sikre optimal afbrænding af piller. Topmonteret brænder sikre nem adgang. Askebeholder med kapacitet svarende til aske fra ca.1500 kg piller. 

 

Roteq 12

Programfunktioner f.eks. som minimumsdrift og vejrkompensering. Automatisk røgrens, tænding og askekomprimering. Modulerende styring med 7” Touch skærm.

Roteq 12

Hør mere om Roteq Pillefyr - 62632028 - info@skaarup-smedie.dk

 

Kontakt Skårup Smedie på Fyn

62 63 20 28 og hør nærmere om alle fordelene ved træpiller, pillefyr samt kombifyr.

 

 Forside