Solvarme med solfanger – Solfangeranlæg

 


Vælger du at opvarme dit vand ved hjælp af solvarme fra et solvarmeanlæg, får du en energibesparende varme fra naturens stærkeste energikilde.

Solen producerer energi hver eneste dag, og derfor er solvarme også en effektiv og næsten omkostningsfri måde at få varme på. Et solvarmeanlæg fungerer rigtigt godt som et supplement til både pillefyring og brændefyring.

I sommerperioden er solvarme selvfølgelig meget effektivt, men også i forårs og efterårs perioden er et solfangeranlæg et rigtig godt tillæg til den eksisterende varmekilde.

Hos Skårup Smedie nær Assens på Fyn forhandler vi solfangeranlæg fra Sonnenkraft og Denviro.

 

Denviro

Solvarme på Fyn med solfanger anlæg fra Sonnenkraft

Indenfor solvarmeanlæg, findes der mange forskellige kvaliteter og priser, og pris og kvalitet hænger også sammen. Når man vælger at få solvarme med et solfangeranlæg fra Sonnenkraft, får man det ypperste indenfor solvarmeanlæg. Med et solfangeranlæg fra Sonnenkraft kan du bl.a. få et anlæg der både kan opvarme dit varme vand, dine radiatorer eller begge dele på én gang.
Selve opvarmningen af vandet i et solvarme anlæg koster ikke noget, hvilket gør et solvarmeanlæg yderst økonomisk og miljøvenligt.

Kontakt os her for mere information om et solfanger anlæg fra Sonnenkraft.

 

 

Solvarme på Fyn med solfangeranlæg fra Denviro

Denviro er også en af topproducenterne indenfor højkvalitets solvarme anlæg. Denviro producerer solfangeranlæg i høj kvalitet og som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Ligesom med Sonnenkraft kan du også med et solvarme anlæg fra Denviro opvarme dit varme vand, dine radiatorer eller begge dele på én gang.

Kontakt os her for mere information om miljøvenlig opvarmning med et Denviro anlæg.

Få mere information om solvarme til hus og sommerhus med et solfangeranlæg

Du kan kontakte os på tlf: 62 63 20 28 for priser, tilbud eller et godt råd om solvarme.

Du kan også kontakte os på email her hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere.

Solvarme

 

 Forside