Pejse indsats

 
Opvarm hjemmet med stil


Pejse til træpiller er den ideelle løsning, hvis du ønsker alle de behagelige fordele ved en levende flamme og integrere dit varmesystem med en mere overkommelig, miljøvenlig løsning, der passer perfekt ind i din indretning.


Beklæd din indbygnings-træpilleovn


For at fuldende din pejs til træpiller kan du vælge mellem de mange beklædninger (også kaldet passe-partout) i vores sortiment. Der findes et udvalg af disse passe partouts til hver indbygningsovn, så du kan vælge et udseende, der matcher din indretning perfekt. MCZ pejse til træpiller med det tidløse design, har selvfølgelig også muligheden for at blive monteret uden beklædning overhovedet.

Priser fra 27.995 kr

 

Indbygnings-pilleovne kan varmeflytte


MCZ træpille pejse er naturligvis ikke kun vægtet på design for udsmykningen i hjemmet, men er også ægte varmesystemer. Flere af MCZ’s modeller kan integreres med Comfort Air®-systemet, som gør det muligt at kanalisere den varme luft til flere rum.


Du kan vælge at transportere pilleovnens varme op til 8 meter væk gennem kanaler (varmerør) og smukke ventilationsgitre, hvor du endda kan tilsætte særlige dufte, således hjemmet bliver både velopvarmet og velduftende