Pilleovn - pillebrændeovn

 

Kontakt os for salg af træpilleovn på Fyn

Ønsker du en pris eller et tilbud på en træpilleovn,

har du spørgsmål til en bestemt træpilleovn,

eller har du bare lyst til at vide mere om disse miljøvenlige pilleovne,

så kan vi kontaktes på tlf. 64 77 10 30 - 21 45 37 93

info@skaarup-smedie.dk

MCZ maestro

Styr varmen fra din pilleovn med din smartphone.

MAESTRO er det nye styresystem udviklet af MCZ.

Ved hjælp af WIFI/Data kan du styre varmen, hjemme og ude.

 

MCZ Maestro - Læs mere her 

MCZ maestro

Ring eller skriv til Skårup Smedie og hør mere om LOOP, den Ny træpilleovn fra MCZ med Fjernbetjening via Mobil App, mulighed for WIFI termostater og ny Brushless Motor teknologi. 64 77 10 30 - info@skaarup-smedie.dk

 

MCZ Loop Air

Nyhed! - MCZ LOOP

Active+ - No Air - Oyster - Quickstart - Brushless - Energi klasse A+

Maestro Fjernbetjening Via Mobil App

 

 


 

MCZ EGO 3.0 

MCZ EGO

 


 

 

MCZ EGO 3.0 leveres med det patenterede active+for optimal indregulering af forbrændingen. Alle active+ pilleovne leveres med den lydsvag pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. 

Som standard leveres alle 3.0 pilleovne med en keramisk tændstav med lang levetid og hurtig optænding (Quickstart).

Pilleovnen kan styres via maestro App på smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

 

 

MCZ HALO UP 

MCZ Halo up

 

MCZ HALO UP! leveres med det patenterede active+ for optimal forbrænding – pilleovnen sørger automatisk for bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med lydsvag pilletilførelsesteknologi. med konstant kørende gearmotor.

Alle active+ pilleovne har mulighed for SilentFunction (stille funktion), som giver mulighed for at pilleovnens rumblæsere kan deaktiveres så Pilleovnen fordeler varmen ved naturlig konvektion. active+ suppleres med MCZ’s eget nyudviklede styresystem, maestro.
Med maestro, kan du styre din pilleovn 100% med smartphone og Tablet.

 

MCZ Maria Sofia fra Sergio Leoni 

MCZ Maria Sofia

 

Tecla Maestro

 

 

Maria Sofia er MCZ’s top-serie med unikt, elegant og nærmest pompøst design for liebhaveren der tør skille sig ud. MARIA SOFIA leveres med håndlavede matte kakler og poleret metaldetaljer. Maria Sofia er en air -model. Den håndlavede keramik forstærkers af en juvelstruktur, hvor lyset brydes med en iriserende virkning. En minimal og arketypisk rund form er valgt, pyntet med metalindsatser (forniklet stål eller messing). Maria Sofia har et ældre ydre, men er ung indvendig. Flammen er stor og varmer krop effektivt takket være dens høje og dybe brændkammer. Maria Sofia sikrer topopvarmning med ekstrem ren og effektiv forbrænding. Findes i følgende kombinationer: sort/nikkel, sort/messing, hvid/nikkel eller sort/messing.

 

 

 

 

 

 

 

TECLA AIR har en varmeeffekt på mellem 2,5 kW og 6,3 kW. MCZ TECLA AIR leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Alle active+ pilleovne leveres med en yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Og nu med ekstra højt moment og meget mere strømbesparende end andre gearmotorer – BRUSHLESS-teknologien. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge. Her ud over har MCZ TECLA AIR som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæser helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

WiFi er standard (MAESTRO-styring) og alle MAESTRO-modeller styres udelukkende med hustandens smartphones og/eller tablets. Pilleovnens varmeffekt og rumudblæsning kan derfor meget let styres samt helt slukkes med din smartphone – uanset, hvor du befinder dig! Der kan tilkøbes et display og/eller fjernbetjening til pilleovnen.

Fordele ved at opvarme med en pilleovn – pillebrændeovn

Hvis du ønsker at investere i en ny træpilleovn til hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, så er Skårup Smedie Ved Assens på Fyn et oplagt sted at handle. Vi har et stort udvalg af kvalitets pilleovne / pillebrændeovn fra bl.a. det italienske mærke MCZ.

Der kan være store fordele ved at vælge en pillebrændeovn. Med en pillebrændeovn kan du bl.a. selv regulere rumtemperaturen. Med de mere avancerede pillebrændeovne, kan du endda selv regulere rumtemperaturen i løbet af hele dagen, bl.a. ved brug af din mobiltelefon.
Udover at være praktiske er en pillebrændeovn også yderst økonomiske og CO2 venlige. Nogle pillebrændeovne bliver f.eks. leveret med et system, hvor ovnen selv sørger for, at den opnår en optimal forbrænding. På den måde sparer du både på CO2 udslippet samt mængden af træpiller.
En fuld påfyldt pillebrændeovn kan typisk række i op til 2 døgn ( alt efter antallet af kvadratmeter den skal opvarme). 

Ring til os på 6477 1030 og hør nærmere​​​​

 

MCZ Curve hos Hårby Boligmontering

MCZ

Ring Eller Skriv Til Skårup Smedie og Hør Mere Om Alle Fordelene Ved Pilleovne Fra MCZ

 

Salg af MCZ pilleovne på Fyn

Vi tilbyder, hos Skårup Smedie på Fyn, både at montere din pilleovn på din eksisterende skorsten, ligesom vi også tilbyder at montere din nye pilleovn med en komplet skorstensløsning.
En komplet skorstensløsning betyder, at vi opfører en skorsten (muret skorsten eller stålskorsten) det mest hensigtsmæssige sted i dit hus, som vi derefter monterer din nye pilleovn på.
Det bedste sted at placere en pillebrændeovn er typisk et centralt sted i huset, da varmen derved fordeles bedst ud i husets forskellige rum.

MCZ er en italiensk producent af pilleovne. MCZ producerer mere end 200.000 pilleovne om året, og er dermed Europas førende producent af pilleovne.
Med en MCZ pilleovn er du sikker på, at du får en pilleovn som overholder de moderne kvalitetskrav, og alle pilleovne bliver selvfølgelig leveret med godkendte prøvningsattester.
MCZ pilleovne fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvilket du også kan se i vores udstilling i Hårby på Fyn, som er Åben after aftale.

 

MCZ Curve Comfort Air

MCZ maestro

 

Hør mere hos Skårup Smedie - 64771030

 

MCZ Berg Arco

MCZ Berg Arco

MCZ Club 3.0

MCZ Club

MCZ Ego 3.0

MCZ ego

MCZ Halo Up

MCZ Halo Up

MCZ Maria Sofia Sergio Leoni

MCZ Maria Sofia

 

MCZ Musa

Mcz Musa

 

Forside   WebShop  Brugt